Om mig og mit liv

Profil

Hej, jeg hedder Pia Marie, og bor i Holstebro med min mand og 3 børn.

Jeg har en bred vifte af uddannelser samt årelang joberfaring inden for både det private erhvervsliv og det offentlige danske behandlersystem, så derfor føler jeg mig godt rustet til et alternativt, opløftende og nytænkende liv på internettet.

Jeg glæder mig til at dele dette uendelige og frie liv sammen med dig på min hjemmeside – og forhåbentlig vil min hjemmeside inspirere dig til at skabe dit eget ønskeliv.

Et ønskeliv, der blandt andet vil udfolde sig igennem opløsning af både uhensigtsmæssige fysiske og mentale adfærds- og tankemønstre.

Jeg er overbevist om, at meningen med at blive født, i en krop på en fysisk jord, er at leve både et fantastisk ydre fysisk liv kombineret med et fantastisk mentalt indre liv.

Begge dele skal være tunet ind på hinanden, ellers skratter man imellem frekvenserne som en radio, der ikke ved, om den skal spille P1 eller P3.

Når det ikke lykkes at tune ind på ønskefrekvensen, så kan man ikke høre sin ønskekanal. I stedet kan man blot høre lidelsesfuld skratten – eller høre ubehagelige lyde fra en uønsket kanal.

Dette skyldes, at man ofte har en tendens til at fokusere på dét, man ikke ønsker sig, fremfor det man ønsker sig – og man tiltrækker altid dét, man fokusér på, uanset om man ønsker det eller ej.

Så kunsten er at skabe sammensmeltning mellem det indre og ydre liv.

Liv, som oprindelige var ét fra fødslen af, men så kommer splittelsen og ubalancen op igennem årene af mange forskellige årsager, såsom forældre, opdragelse, lærere, skoler, erhverv, tests, systemer, regler, love, kultur, tankegange, adfærd, vaner, religion, køn, angst, mindreværd m.m..

Sammensmeltningen mellem det fysiske og mentale åbner op for, at livet – i størstedelen af tiden – kun bliver sjovt og skaberfrit. Selvfølgelig vil man stadig komme i ubalance indimellem, men efterhånden sjældnere, hvilket er en del af livets visdom.

Det er i kontrasten, at man bliver skarp på lige præcis dét, man ønsker sig i nuet. Men kontrasterne bliver efterhånden nemmere at gennemleve, fordi man ved, at man blot er ved at blive skarpere på præcis dét man ønsker sig.

På min blog side vil jeg blandt andet skabe en uendelig fortælling, som netop støtter op om at skabe sit eget liv.

En fortælling i løbende kapitler, der suppleres med videoklip.

Jeg håber, du vil træde ind i denne uendelige verden sammen med mig og lade dig inspirere.

Skriv til mig

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.