23. oktober 2019

Kap. 2: Loven om tiltrækningskraften

Jeg slipper tankerne og mærker, at mit indre er i dyb kontrast til mit rolige ydre, og jeg skal koncentrere mig for ikke at tigge dig om at kysse og røre ved mig. Du læser mine tanker og hvisker ind i mit øre: ”Elskede, jeg kan først kærtegne dig, efter du har mærket seksualkraften igennem din krop uden berøring. Denne kraft er identisk med din indre hvirvel, og dermed også identisk med rummets og universets kraft. En uendelig skaberfri kraft, som bliver tilgængelig for dig, når du er suget ind i din egen indre hvirvel. Snart vil du opleve, at når du tiltrækker seksualkraften igennem dit tankefokus inde fra din hvirvel, så er denne kraft i stand til at rense og hæve din vibration op på universets højeste frekvens. På denne høje frekvens vil du mærke, at din egen hvirvels kraftfelt smelter sammen med alle øvrige højtvibrerende universelle kraftfelter.

Dette kan betegnes som teamwork på højeste niveau, nemlig hvor du bliver i stand til at tiltrække nye idéer, uendelig viden og ønskede manifestationer fra både fysiske og nonfysiske kraftfelter. Det kan vel også betegnes som en slags positiv skizofreni, ganske enkelt fordi du trækker viden fra adskillige positive frekvenser. Efterfølgende vil du ikke mere ubevidst vælge at tiltrække tankegange og manifestationer fra negative menneskeskabte frekvenser, hvilket kan udvide etiketten som personforstyrret til også at omfatte, at du muligvis er til fare for dig selv og andre. Afhængig af hvilke frekvenser du tiltrækker fra, så vil omverden sandsynligvis møde dig med enten beundring eller frygt. Men uanset hvad, så ved du bedre nu, og derfor vil du også ganske frygtløst tune ind på de højtvibrerende frekvenser, hvor du kan modtage alt ønsket i sammensmeltning med andre kraftfelter i universet.

Inde fra din hvirvel kan du tiltrække lige præcis det ønske, du vil udfolde i dit liv. Dette kan eksempelvis være velbefindende, penge, succes og menneskelige relationer. Den nemmeste og mest naturlige skabelsesproces i livet, men alligevel den sværeste, fordi du har en indgroet vane med at fokusere på frygten for udeblivelsen af dit ønske. Det vil sige, at der er en risiko for, at du lader dig fange af din lavtvibrerende virkelighed igen, når du forlader dette højtvibrerende magiske sted. Men vid, at uanset hvad du så end fanges af igen, så vil du aldrig blive så lavtvibrerende igen, som du er på nuværende tidspunkt i dit daglige liv. Dette skyldes, at der snart banes en modstandsfri vej igennem dit indre helt ind i din hvirvel, hvilket gør dig i stand til at opløse både nye og tilbagevendende blokeringer hurtigere efter dagen i dag. Du vil endda opleve i fremtiden, at vi to sammen bliver i stand til at tiltrække ’The Big Bang’, når vi fysisk elsker inspireret og intuitivt med hinanden inde fra vores hvirvler.

Nu tænker du måske, at du før har mærket seksualkraften, men alligevel har du hver gang oplevet at befinde dig på samme lavtvibrerende frekvens som før seksualakten. Rigtigt nok, så har du selvfølgelig allerede mærket seksualkraften i dit voksenliv, men du har aldrig mærket den på universets højeste vibration inde fra din hvirvel. I så fald ville du have været bevidst om hvirvlens kraftfulde skaberfrihed, hvilket ville have betydet, at du aldrig ville have tiltrukket så megen lavtvibrerende lidelse ind i dit nuværende liv, som du gør nu. Men hvil i, at efter denne dag på dette højspændingssted, så bliver skaberkraften din nye modstandsfrie tilstand, der danner fundamentet for din fremtid. Af den grund vil du efterhånden også få nemmere ved at opløse lidelsen i dit liv, for derefter at poppe op til overfladen som en korkprop, der slippes under vand”.

Du trækker vejret dybt, inden du fortsætter:” Først og fremmest er det vigtigt, at du har en fornemmelse af universets store krop, hvor den altomfattende universelle hvirvel projekterer sig igennem ’The big Bang’ ud i utallige non-fysiske hvirvler. Nogle af hvirvlerne tuner en mikroskopisk brøkdel af deres non-fysiske kraftfelt ned i vibration, således at en fortætning omkring hvirvlernes non-fysiske roterende kerne skabes. Fortætningen kan blandt andet udfolde sig som en planet eller en menneskekrop. Det vil sige, at universet er en sammenspillet organisme, der visuelt ser adskilt ud, men som grundlæggende er en vibrationel helhed. En vibrationel helhed, som er i stand til at opfylde alle individuelle og fælles ønsker i en stor harmonisk og afbalanceret komposition.

Den altomfattende krafthvirvel opfylder blot sine egne ønsker inde i sin egen universelle krop. Samtlige ønsker udfolder sig straks i det øjeblik, dens krop, herunder også menneskekroppe, modstandsfrit tillader dette. Selvfølgelig ønsker hvirvlen alt godt for sin egen krop, og derfor dømmer eller straffer den heller aldrig sin egen krop, fordi den nogle gange blokerer på de jordiske planer. I stedet venter den tålmodigt på, at mennesket bliver så oplyst igennem kontrasterne, at det bliver i stand til at opløse indre blokeringer, såsom angst, had og mindreværd. Efterfølgende suges mennesket ind i dets individuelle hvirvel, der resonerer med universets højtvibrerende center.

Hvirvlen har jo selv tilladt den menneskelige frie vilje og forglemmelse, hvilket er en del af missionen om at skabe jordiske kontraster, hvor mennesket oplever alt uønsket i livet for at blive klar på alt ønsket. En evolution i en menneskekrop, der åbner op for ubetinget nydelse, kærlighed og skaberfrihed på det jordiske plan, netop fordi den har oplevet det modsatte. En ubetinget fysisk tilstand, der igennem forglemmelsen og visdommens smerte, vil hæve sig op på universets højeste frekvens af klarhed, skaberfrihed og intelligens. En sammensmeltning mellem den fysiske krop og den universelle intelligens, der gør alt muligt på jorden. Med andre ord, så lader den altomfattende hvirvel sig ekspandere fysisk igennem menneskekroppen for til sidst at blive så gennemsigtig igennem kontrasterne, at den finder sig selv igen igennem alt jordisk skabelse. Gennemsigtigheden gør det muligt for hvirvlen at opleve ’The Big Bang’ igennem en menneskekrop, hvilket er den ubetingede største fysiske nydelse i universet. Samtidig bliver hvirvlen i stand til at tiltrække og udfolde alle øvrige ønsker på de fysiske planer igennem den bevidste og gennemsigtige menneskekrop. Så tro mig, der er absolut gode grunde til at skabe fysiske kroppe inde i universets store non-fysiske krop. Dette vil du også snart mærke fuldt ud i din egen menneskekrop.

Du fordømmer eller straffer jo heller ikke dig selv, såfremt du kommer til at tune ind på den uønskede nyhedskanal i stedet for på den ønskede naturkanal på tv’et. I stedet skifter du blot kanal ved et let tryk på fjernbetjeningen, og straks tuner du ind på din ønskede naturkanal – helt uden selvhad og skyldfølelse. Med andre ord, så straffes du ikke for at have set uønskede kanaler i din fortid. I stedet starter du på en frisk i det øjeblik, du tuner ind på de ønskede kanaler. Så nemt er det faktisk også at skifte dit humør fra modløshed til glæde – skifte dine handlinger fra uønskede til ønskede – hvilket straks åbner op for kanalerne med alle dine ønsker.

Det vil altså sige, at alle mennesker har muligheden i nuet for at tune ind på deres egen ønskekanal, og efterfølgende tillade ’The Big Bang’. Med andre ord, tillade manifestationer af deres ønsker at flyde ind i deres liv – uanset deres fortid, og uanset hvad deres omgivelser tuner ind på. Derfor er det også ligegyldigt, om du ønsker solskin og din nabo ønsker regn. Uanset hvor forskellige ønsker, I så end har, så har universet en magisk evne til at opfylde alle ønsker i en afbalanceret, kreativ komposition, hvor alt kan lade sig gøre på rette tidspunkt, og hvor alle får deres individuelle og fælles ønsker opfyldt indefra deres hvirvler. Hvirvler, der vibrerer og skaber på samme frekvens, men hvor de fysiske manifestationer først tillades at udfolde sig i din fysiske verden, når du er suget ind i din hvirvel i størstedelen af tiden.

I dag bliver seksualkraften – The Big Bang – genvejen ind i din hvirvel, hvilket kan betegnes som en udvidet version af den traditionelle meditationsform. En traditionel meditationsform, hvor du dagligt sidder i 15 minutters stilhed med lukkede øjne, mens dit tankemylder og indre modstand opblødes. En simpel øvelse – et forspil – som også udspiller sig lige nu i dette rum. Tricket ved meditationen er at flytte fokus væk fra dit tankemylder ved eksempelvis at bruge et ord eller en lyd, som du gentager inde i dig selv. Ordet eller lyden skal være beroligende og neutral, således at der ikke tiltrækkes endnu mere tankemylder. Du kan også fokusere på en lyd udefra eller lytte til ordstrømme, der bløder dig op og opløser indre modstand. Tillad nu, at min ordstrøm bliver dit fokus for en stund, således at du ikke fanges af dit tankemylder.

Dog bør du være opmærksom på, at når jeg stopper min tale for at give plads til roen og fokus på nydelsen, så kan dit fokus igen være i fare for at fanges af tankemylder. I så fald skal du bevidst flytte dit fokus over på nydelsen og blot lade rummets sensitive energier hjælpe dig, mens du ikke bør forsøge at blokere for tankemyldret. Lad i stedet

tankemyldret flyde igennem din bevidsthed uden trang til at analysere og fortolke det. Dette er nemlig spild af tid, for tankemyldret dækker ofte over noget helt andet, end det umiddelbart ser ud til. Derfor er der også tale om et bundløst hav, som du ikke skal bruge energi på at analysere eller fikse, hverken før, under eller efter denne meditative proces. Dette er uanset, om tankemyldret udspringer af succeser eller fiaskoer, for oftest er mylderet skabt af følelsesmæssig ubalance, anspændthed og overvældethed. Såfremt tankerne havde udfoldet sig inde fra din hvirvel, så ville det aldrig føles som ukontrolleret tankemylder, men i stedet ville det føles som fokuseret inspiration og nytænkning. Men uanset tankemyldrets oprindelse, betydning eller sløring af årsager, så skal du blot lade myldret flyde igennem dit hoved, mens du gentager dit ord eller lyd indeni dig selv. Vigtigst er, at du ikke frygter tankemyldret, men i stedet opfatter det som en naturlig proces, hvor du slipper indre modstand. Din frygtløshed og modstandsfrie indstilling vil tage magten fra tankemyldret. Efterhånden vil tankemyldret opløses, således at du modstandsfrit suges ind i din hvirvel. Herinde hersker der kun ren væren, uendelig viden og skaberkraft.

Udvidelsen af dagens meditation omfatter som sagt en intensiv fokus på den seksuelle energi. Dette betyder ikke, at der er markant forskel på de forskellige meditationsformer, for du kan sagtens opleve intens nydelse under enhver meditationsform. En intens nydelse, som du faktisk altid kan opnå, når du er suget ind i din hvirvel, men som ikke altid forbindes til den seksuelle energi med dens eksplosive orgasmer. I stedet kan nydelsen inde fra hvirvlen grundlæggende betegnes som ubetinget glæde, der næres af en brændende kildrende fornemmelse i kroppen. En følelse, som er tilgængelig for både voksne og børn. Derimod er fokus på seksualkraften berettiget voksne – især når den udleves, fysisk, mennesker imellem”.

Du holder inde, som om du overvejer, hvad du nu bør sige. Men snart bryder du selvsikkert stilheden igen: ”Glæd dig over indsigten om, at når mennesket smelter sammen med sin hvirvels ubetingede glæde, så har det ikke mere trang til at manipulere, skade eller udnytte andre mennesker, fordi hvirvlen tilfredsstiller alle behov og ønsker vibrationelt og følelsesmæssigt, således at mennesket afbalanceret kan tiltrække de matchende fysiske manifestationer ude i den ydre verden. Derfor er det også kun uden for hvirvlen, at der opstår drifter og behov, der tager udgangspunkt i mindreværd og umættelig higen efter magt, hævn og tilfredsstillelse ude blandt andre mennesker. Når denne konstante higen ikke bliver imødekommet, fordi mennesket har mistet sig selv uden for sin hvirvel, og af den grund ikke engang elsker eller stoler på sig selv, så kan drifterne blive afsporede, desperate og overstyrende på alle områder i livet – også på det seksuelle område – hvilket ikke er i tråd med hvirvlens kraft.

Inde i hvirvlen kan mennesket heller ikke underlægge sig eller blive skadet af andre mennesker, udelukkende fordi dets udstråling er for kraftfuld. Derfor bør mennesket også forblive inde i dets hvirvel efter undfangelsen i livmoderen, hvilket kan være svært. Dette skyldes, at mennesket, både vibrationelt og fysisk, er omgivet af en massiv omverden, der hovedsagelig er udenfor hvirvlerne. Derfor er der også en chance for, at mennesket ubevidst kommer til at udveksle vibrationelt med omverdenen på de lavtvibrerende menneskabte frekvenser, der er skabt ud fra et langvarigt massivt fælles fokus uden for hvirvlerne.

Meningen er ikke, at vi skal dominere eller underlægge os hinanden. I stedet er meningen, at vi skal samarbejde indefra hvirvlerne, hvor vi enten kan føre eller lade os føre af andre mennesker. Akkurat som et dansepar, hvor den ene fører an og den anden lader sig føre i et synkroniseret og ekspanderende samarbejde på et dansegulv – til stor glæde for danseparret selv og publikum. Nogle gange danser de solo, hvor de udfolder sig hver for sig, men hvor de stadig inspirerer og opløfter hinanden igennem et fælles ønske om at udvikle dansen.

Universet har ingen intentioner om, at mennesket skal blive bevidst omkring hvirvlens eksistens igennem lidelsen. Dog har hvirvlen en indirekte skyld i lidelsen, hvilket skyldes, at den lader sig føde igennem ’The Big Bang’ til forglemmelse ned igennem en menneskekrop, og af den grund blokerer menneskekroppen ubevidst for hvirvlens kraft og positive intentioner omkring livet. Vigtigst er dog at understrege, at skabelse af eget liv ikke betyder, at mennesket skal føle skyld over at have tiltrukket lidelse ind i sit liv. Dette er en del af jordens evolution om, at mennesket skal blive bevidst om sin egen kraft ude i kontrasterne, således at det gennemlever alt uønsket, for efterfølgende at blive skarp på alt ønsket.

Du, jeg og langt de fleste mennesker gennemlever alle lidelser igennem mange liv. Mange af lidelserne gentager vi ubevidst igennem både vores cellers og hjernes erindringer, hvilket kan ske lige fra undfangelsen i livmoderen. Efterhånden bliver vi så bevidste omkring hvirvlerne, at vi bliver i stand til at flytte fokus og efterfølgende opløse al lidelse. Hvirvlerne venter altid fordomsfrie og tålmodige på at suge os ind. Forsøg at hvil i, at der ikke er tale om en udefrakommende, ond og ukontrollerbar ånd, kraft eller karma, som påfører dig lidelser på alle mulige direkte og indirekte måder i dit liv. I stedet har du selv kontrollen over dit eget liv i det øjeblik, du lader dig suge ind i din hvirvel, og ikke mere dominerer eller underlægger dig omverden uden for din hvirvel. Stol på, at du grundlæggende kun har fortjent det velbefindende liv.

Såfremt gamle traumer og kontraster alligevel forstyrrer din bevidsthed i fremtiden, så kan du vælge at lade dig konfrontere med dem. Dog kun med det formål, at du ønsker at opnå en forståelse af dig selv igennem disse kontraster. Det vil sige, at formålet udelukkende er, at du ønsker at trække visdom fra disse kontraster – og derigennem blive endnu skarpere på, hvad du ønsker dig. Visdom, som du sandsynligvis ikke tidligere har opnået, da du fysisk gennemlevede kontrasterne, for ellers ville de have været opløst, og af den grund ville de heller ikke mere have generet dig i nuet. Det er vigtigt, at du ikke konfronterer dig med tidligere kontraster, fordi du vil fixe eller rydde op i dem. Disse kontraster er bundløse, og derfor vil du også blive spyttet ud af hvirvlen for efterfølgende at lide druknedøden i dette bundløse hav. Derfor er formålet udelukkende, at du ønsker at blive klogere på dig selv, klogere på dine ønsker igennem objektiv iagttagelse af, hvad du ikke ønsker dig.

Dette betyder, at du får muligheden for at surfe rundt på universets dimensioner, hvor du igennem dit fokus tiltrækker de løsninger, du ønsker. Men hvor du også kan tiltrække episoder fra din fortid som menneske – eller som enhver andet universel væsen – du ønsker at iagttage. Disse episoder vil udfolde sig som en film for dit indre øje, mens du undgår at blive følelsesmæssigt fanget eller sløret af oplevelserne. Din ’ud af kroppen’ oplevelse kan bruges til at scanne dit kraftfelt for konkrete oplevelser, som du eksempelvis har oplevet som menneske. I den forbindelse er det din indre hvirvel, der indtræder som den frygtløse og positive scanner. Derfor bliver konfrontationer med tidligere overvældende oplevelser heller ikke lidelsesfulde, for intet lidelsesfuldt kan ske indefra din hvirvel. Af den grund udstråler du heller ikke lidelse under denne proces, og derfor kan du heller ikke tiltrække mere lidelse ind i dit liv. Din hvirvel vil aldrig vibrere med lidelsen, i stedet vil den lade dit indre objektive øje iagttage, alt imens den fastholder fokus på løsninger”.

Du holder en velfortjent pause. Jeg mærker tydeligt rummets tiltagende energier omfavne og kærtegne min nøgne krop. De trænger langsomt ind i kroppen og bløder indre modstande op. Den søde svimmelhed indtager alle kroppens celler. I et splitsekund spekulerer jeg på, om du er færdig med at tale. Du svarer på min tavse undren og bryder stilheden:” Nu ved du, at jeg endnu ikke kan kærtegne dig fysisk, så derfor vil jeg fortsat kun kærtegne dig med mine ord for endnu en stund. Jeg ved, at rummets intense energier underviser dig. De gør dig tiltagende svimmel i takt med din overgivelse til din indre hvirvel. Følelsen af svimmelhed er en perfekt tilstand til at opbløde dit sædvanlige tankemylder og dermed forhindre det i at forstyrre og blokere dit fokus på nydelsen, når alt snart bliver helt stille herinde. Sammenspillet imellem os to og dette rums højtvibrerende energier skaber de perfekte forhold til, at du snart, bevidst, udfolder loven om tiltrækningskraften indefra din hvirvel.

Det er dit eget bevidste valg, hvad du ønsker at føle og tænke i nuet. Det er dit eget ansvar, hvorvidt du tiltrækker fra positive eller negative frekvenser. Men du må aldrig have dårlig samvittighed over at komme til at tiltrække oplevelser fra de negative frekvenser. Glæd dig i stedet over, at du snart har så meget kontrol i dit eget liv, at når du oplever noget ønsket, så fryd dig over, at det har du selv skabt. Men fryd dig også over, når du oplever noget uønsket, for dét har du også selv skabt. Dette er ægte kontrol i eget liv, hvor du ikke bliver overstyret af andre eller af noget andet. Efterhånden vil du tage ved lære af alt det uønskede, du tiltrækker, således at du efterhånden bevidst kan skifte frekvens, og kun tiltrække dét, du ønsker.

Stol på, at det grundlæggende er alle menneskers fødselsret at leve et lykkeligt liv i positiv overflod. Derfor er det også din ret, uanset hvad du så end har oplevet af såkaldte fiaskoer, fortrydelser og skam i løbet af dit liv. Den største falske forudsætning i livet er den menneskeskabte overbevisning om, at du i løbet af livet skal gøre dig fortjent til det lykkelige liv. Du fortjener allerede det lykkelige liv hvert eneste sekund – lige fra før, under og efter din undfangelse. Din blotte tilstedeværelse er mere end nok til at tiltrække alt godt på jorden, altså såfremt du selv tillader dét. Derfor skal du heller ikke handle noget specielt ud i livet for at gøre dig fortjent til noget som helst. I stedet skal du blot udstråle dét, du er født til – nemlig ubetinget lykke, kærlighed og skaberfrihed. Efterfølgende vil du helt naturligt tiltrække rette relationer samt udføre de inspirerende handlinger, der bliver fysiske beviser på din positive tilstand.

I dag bliver din krop det fysiske bevis på, at du er i stand til bevidst at skabe dit eget velbefindende og fysiske leveforhold, når du udfolder loven om tiltrækningskraften indefra din hvirvel igennem dit ubetingede fokus og tankekraft. Derfor bør du også kun fokusere på nydelsen, når du føler dig godt tilpas, således at det er nydelsen, du tiltrækker. Såfremt dit fokus distraheres af ubehag og tankemylder, og du ikke føler, at det er muligt at flytte fokus tilbage på nydelsen, så slip i stedet alt fokus. Tænk efterfølgende på helt generelle ting, der fungerer i dit liv, såsom dit åndedræt eller din bløde madras. På den måde fastholder du din høje vibration for snart igen at føle et fysisk velbehag, hvorefter du atter kan fokusere på nydelsen. Jeg lover dig, at når seksualkraften, orgasmen, bølger igennem din krop uden berøring eller fysisk handling, så vil du mærke beviset i sin reneste form – nemlig at du kan manifestere alt hvad, du så end må ønske dig igennem dit intense fokus, din ubetingede tillid og glæde. Føl tilliden og kærligheden til din indre hvirvel, som jo også er dig. Din krop vil adlyde dig, hvilket er starten på at overtage kontrollen i dit eget liv. En kontrol, som vil opløse dine lidelser”…..

Del indlæget:

Gode tips & råd

Fra den dag trækker jeg mig ind i mig selv i skoletiden, hvor jeg bruger det meste af tiden på at kikke ud ad klasseværelsets store vinduer, alt imens jeg blot glæder mig til friheden, glæden og roen på hesteryg. Kaos ændres til ro…..

…. Jeg håber du vil følge mig her på siden – og jeg inviterer dig til direkte kommunikation i det omfang, du ønsker det.

Skriv til mig

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.