26. marts 2020

Kap. 1: Det hvide rum

Rummet er stort, firkantet og tomt, bortset fra en bred hvid madras midt på det hvidmalede trægulv. Der er højt til loftet. Alt er hvidt bortset fra de store ruder, der dekorerer tre af rummets vægge. Ruderne mod øst vender ud mod endeløse, bølgende gule marker. Den stærke morgensol bryder brændende igennem dem og spiller sit eget glitrende lysshow på min nøgne kvindekrop, der ligger stille ovenpå madrassen.

På nordsiden brydes væggen kun af en hvid lukket dør, der holder rummets magi skjult for resten af stuehuset. Magien består af en intensiv fortætning af universets højtvibrerende og skaberfrie energier, der smelter sammen med min egen indre hvirvel. Denne skaberfrie hvirvel gennemtrænger min krop som en roterende søjle af energi, der forbinder mig med jord og himmel. Jeg kan mærke forbindelsen, såfremt jeg formår at lade mig suge ind i dens magiske kraftfelt – såfremt jeg formår at smelte sammen med mig selv. I det øjeblik jeg er mig selv, kan hvirvlens magiske kraft udfolde sig modstandsfrit igennem mig og manifestere mine ønsker i og udenfor min krop.

På trods af de intense højtvibrerende energier, så synes alt fredfyldt og stille i dette magiske hvide rum. Dog afsløres en indre brusende aktivitet bag mine øjenæblers roterende bevægelser, der regelmæssigt presser svulmende cirkelbevægelser op under mine lukkede øjenlåg. Ellers er de eneste synlige bevægelser min brystkasse og mave, der frit bølger op og ned i takt med mine dybe åndedrag. Min krop er uberørt, men jeg er ikke alene. Jeg mærker varmen fra din nøgne krop, der ligger ved siden af mig. Du ånder lydløst og varmt ind imod mit øre, hvilket får gåsehuden til at løbe hen over kroppen forsnart at smelte min rygsøjle. Tiden ligger helt stille sammen med os.

I takt med stilheden fyldes jeg af taknemmelighed over, at du har bortført mig til dette sted. Jeg glædes over dagens mission om, at jeg skal opnå en modstandsfri tilstand igennem ændring af tankegang og fokus, således at jeg bliver mit eget skaberfrie selv indefra min hvirvel. En skaberfri tilstand, hvor jeg får magten til at ændre min nuværende uønskede hverdag med konflikter, arbejdsløshed og magtesløshed til en ønsket hverdag med forløsning, succes og velbefindende. Denne forvandling skal udfolde sig igennem loven om tiltrækningskraften. En lov, jeg bevidst skal udfolde inde fra min hvirvel i størstedelen af mit liv, for ellers fortsætter jeg blot med at skabe endnu mere af det uønskede, fordi jeg ubevidst udfolder loven om tiltrækningskraften uden for hvirvlen.

Mit eneste job er at øve mig på at vælge en ubetinget glad og skaberfri tilstand, uanset min uønskede hverdag. En højtvibrerende tilstand, som ér mit ægte jeg.

Selv om du allerede har fortalt mig om hvirvlen og loven om tiltrækningskraften, så ved jeg endnu ikke, hvordan jeg konkret ændrer min tankegang og mit fokus, således at jeg formår at føle ubetinget skaberglæde i min nuværende problematiske hverdag. En hverdag, som retfærdigvis også nyder godt af vores nyforelskelse. Men alligevel er jeg igen begyndt at lade mig fange af mine sædvanlige negative adfærdsmønstre, fordi savnet af dig i hverdagen gør mig bange for at miste dig igen. Så nogle gange bliver hverdagen faktisk værre, fordi jeg har endnu mere at miste nu. Jeg ved godt, at min nuværende tankegang er uhensigtsmæssig, så derfor glæder jeg mig til, at du og energierne viser mig vejen til at blive mit eget skaberfrie selv i dag…….

Del indlæget:

Gode tips & råd

Fra den dag trækker jeg mig ind i mig selv i skoletiden, hvor jeg bruger det meste af tiden på at kikke ud ad klasseværelsets store vinduer, alt imens jeg blot glæder mig til friheden, glæden og roen på hesteryg. Kaos ændres til ro…..

…. Jeg håber du vil følge mig her på siden – og jeg inviterer dig til direkte kommunikation i det omfang, du ønsker det.

Skriv til mig

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.